top of page

4 BOLIGER I KOLLUND

Opdateret: 27. mar.Området

Kollund er en hyggelig lille by med 3 km til den dansk-tyske grænse i Kruså. Her finder du både fjord, skov og strand i umiddelbar nærhed. Der er skole og daginstitutioner i byen. Der er fine stiforbindelser ad gendarmstien til Kruså, hvor du også finder børnehaver, skole- og fritidsordning, et væld af idrætsaktiviteter og fine indkøbsmuligheder.Beliggenhed

Boligerne er placeret på centralt beliggende grund i Kollund på Molevej med indkørsel fra stikvej. Grunden er højt beliggende og fra 1. sal er der udsigt ud over Flensborg Fjord.


Disposition:

Boligerne er placeret forskudt for hinanden, således at hver enkelt bolig fremstår i sin egen helt private ramme. Hver enkelt lejligheden er optimeret til at favne udsigten til fjorden optimalt.

Stuen og 1. sal

Fra stillevej på molevej har du adkomst til din nye bolig, hvor du fra vognly har fuld overdækning frem til din hoveddør.

Stueetagen er indrettet med 2 rummelige værelser, badeværelse, bryggers og garderobe. Fra trappe til 1. sal er der udsigt ud over fjorden fra alrum og stue.

Fra soveværelse får du adgang direkte til badeværelse.

Interiør


Gulve

Indret din bolig med nye gulve, som du altid har ønsket. Vælg selv hvor om du ønsker træ, linoleum eller klinkegulve. I bolig pakken medfølger kr. 250 pr m² gulv


Køkken

Køkkenet kan frit indretnings. I skitseforlaget er køkken indrettet med siddepladser på højstole med funktion som rumdeler til stue.


Bad

Vælg selv dit helt eget personlige køkken. I boligpakken råder du over kr. 100.000, som du frit kan benytte til inventar. Få inspiration til dit nye køkken...


Vælg selv dit helt eget personlige køkken. I boligpakken råder du over kr. 100.000, som du frit kan benytte til inventar. Få inspiration til dit nye køkken...


Til dit nye toilet og badeværelse medfølger klinker, fliser toiletmøbel, armaturer og sanitet. Du kan selv sætte dit præg på indretningen.


Udsigten