top of page

OPFØRELSE AF 4 MODERNE LEJEBOLIGER I KOLLUND : En Perfekt Balance mellem Natur og Beboelse

Opdateret: 31. maj 2023Kollund, en charmerende lille by beliggende blot 3 km fra den dansk-tyske grænse i Kruså, er nu klar til at byde velkommen til fire nye lejeboliger. Denne idylliske beliggenhed byder på en blanding af naturlige omgivelser, herunder fjord, skov og strand, samt moderne faciliteter som skole og daginstitutioner. Med sin nærhed til Kruså og adgang til Gendarmstien, der fører til børnehaver, skole- og fritidsordning samt gode indkøbsmuligheder, er Kollund det perfekte sted at kalde hjem.


De nye lejeboliger er placeret på en central grund med indkørsel fra Molevej.

Grunden er højt beliggende, og fra første sal kan man nyde en betagende udsigt over Flensborg Fjord. Boligerne er strategisk placeret forskudt for hinanden, hvilket skaber en privat og intim atmosfære omkring hver enkelt bolig.

Hver lejlighed er blevet optimeret for at maksimere udsigten over fjorden. Ved ankomsten til boligen fra stillevejen på Molevej, vil du opleve en overdækket vognly, der fører dig helt frem til hoveddøren, hvilket giver en bekvem og beskyttet adgang til din nye bolig.

Stueetagen er indrettet med to rummelige værelser, et badeværelse, et bryggers og en garderobe. Fra trappen til første sal kan man nyde udsigten over fjorden fra alrummet og stuen, der er blevet designet som et åbent og indbydende rum.

Boligerne er udstyret med varmepumper, der ikke kun resulterer i store besparelser på energiregningen, men også skåner miljøet ved at reducere CO2-udledningen. Varmepumper er kendt for deres pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger, hvilket gør dem til en miljøvenlig og økonomisk gunstig løsning.


Denne nye boligudvikling i Kollund repræsenterer den perfekte balance mellem naturlig skønhed og moderne bekvemmeligheder. Beboerne vil få glæde af den fantastiske udsigt over Flensborg Fjord og de omkringliggende naturområder, samtidig med at de har nem adgang til alle de faciliteter, de har brug for i nærliggende Kruså. Disse moderne lejeboliger tilbyder en unik mulighed for at nyde det bedste af begge verdener og skabe et hjem, der er i harmoni med omgivelserne.


Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page