top of page

FRA GAMLE STALDE TIL MODERNE BOLIG MED PANORAMAUDSIGT.

Opdateret: 26. feb.


Den eksist. stald forvandles til bolig med udsigt til Alssund. Bygningen har tidligere fungeret som kostald med høloft.


Introduktion: En gammel landejendom på Nordals gennemgår i øjeblikket en omfattende renovering, der vil transformere de gamle staldbygninger til moderne boligarealer med en betagende panoramaudsigt. Ejendommen, der er omgivet af naturskønne omgivelser, tæt på vand, skov og marker, tilbyder en enestående mulighed for at bo i harmoni med naturen. Efter flere måneders omhyggelig renovering forventes byggeriet at stå klar til indflytning i foråret 2024 og tilbyde et nyttigt areal på i alt 341 m² samt et firnnes område på 70 m². Historien om ejendommen: Denne historiske landejendom har en lang historie, der strækker sig tilbage til det forrige århundrede. Engang var staldbygningerne hjertet af en blomstrende gård, hvor dyr blev opdrættet og landbrugsarbejde blev udført. Med årene blev gården forladt og staldbygningerne stod tomme, indtil nu, hvor de får nyt liv.

Renoveringen og transformationen: Renoveringen af ejendommen har været omfattende og omhyggelig for at bevare den oprindelige charme og historiske karakter samtidig med at tilføre moderne bekvemmeligheder. De gamle stalde er blevet ombygget til rummelige og funktionelle boligarealer, der nu udgør den største del af ejendommen. Den karakteristiske arkitektur og de originale detaljer, såsom bjælker og gamle mursten, er blevet bevaret for at skabe en autentisk og rustik atmosfære.

Panoramaudsigt og naturskøn beliggenhed: En af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne renoverede landejendom er den betagende panoramaudsigt, den tilbyder. Beliggende i naturskønne omgivelser tæt på vand, skov og marker, kan beboerne nyde naturens skiftende farver og betagende landskaber året rundt. Den rolige og fredelige atmosfære skaber et ideelt tilflugtssted fra byens travlhed og giver mulighed for afslapning og fordybelse i naturen.

Indretning og moderne bekvemmeligheder: Renoveringen har omfattet tilføjelse af moderne bekvemmeligheder, der passer til nutidens livsstil. De rummelige boligarealer er blevet designet med fokus på lysindfald og funktionalitet. Store vinduer og åbne rum skaber en fornemmelse af rummelighed og forbinder indendørs- og udendørsområderne. Der er blevet lagt vægt på energieffektivitet og bæredygtighed, hvilket gør ejendommen både moderne og miljøvenlig. Forventet indflytningsdato og fremtid

Eksist. lade som frovndles til boligNy facade mod syd

Facaden mod vej


Som ejendommen tog sig ud i 1961

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page