top of page

Arkitekt til ombygning og tilbygning  /

Med hjælp fra en arkitekt til din ombygning kan du øge værdien af din bolig for kun en brøkdel af byggeomkostningerne.

En ombygning handler om at give eksisterende bygninger nyt liv – og netop det er vi eksperter i hos arkitekt Kenneth Juhl. Vi har mange års erfaring fra diverse tegnestuer og byggebranchen, og vi har hjulpet adskillige boligejere med at gøre deres nuværende boliger til drømmeboliger.

Vi kan tage os af hele paletten – fra skitseforslaget til budgetrammen, byggetilladelsen og kontakten med håndværkere og entreprenører. Du har én kontaktperson gennem hele projektet, som kender det og dine ønsker til fingerspidserne.

Arkitekt til ombygning og tilbygning– i 3 trin

Det kan virke uoverskueligt at skulle i gang med en større ombygning. Derfor har vi gjort det nemt for dig og beskrevet de tre overordnede trin fra drøm til færdig ombygning, så du ved, hvad du går ind til, når du vælger os som arkitekt til din ombygning.

Alle ombygningsprojekter er forskellige, og derfor kan processen variere, når først du går i gang. Nogle projekter er mere besværlige og langvarige end andre, og derfor er det godt, at du væbner dig med tålmodighed, inden du giver sig i kast med det.
TRIN 1

Indledende møde

Ethvert godt samarbejde begynder med en forventningsafstemning.
Derfor tilbyder vi et uforpligtende indledende møde, hvor du har mulighed for at fortælle, hvad du drømmer om at få ud af ombygningen, og vi kan ligeledes fortælle om vores måde at arbejde på, og hvad vi kan tilbyde. Det er en sparringssession, hvor vi taler om idéer, ønsker, hvilke potentialer din bolig rummer, og hvordan du bedst gennemfører byggeprojektet med den økonomi du forventer at kunne afsætte.
På den måde bliver vi sporet ind på, hvilke ønsker og behov du har, og om vi er et godt match til opgaven. 
TRIN 2:

Skitseforslag

Med udgangspunkt i indsigterne fra det indledende møde går vi nu i gang med at visualisere ombygningen gennem et skitseforslag. Vores opgave er at undersøge din boligs muligheder og potentialer, så du oplever den som væsentligt forbedret efter ombygningen. Det gør vi ved at gennemgå plantegninger, lokalplaner, billeder af huset m.m.
Vi sørger for at gøre skitseforslaget så virkelighedsnært som muligt, så du både kan se indretningsforslag og materialevalg. Udover at skitseforslaget hjælper med at visualisere dine tanker, kan Skitseforslaget også være indgang til at overbevise banken om, at du kan låne de penge, som ombygningen koster.

 
TRIN 3:

Hjælp til byggefasen


Vi tilbyder at fungere som projektleder gennem hele byggefasen. Vi kan fx hjælpe med byggetilladelsen, ligesom vi har mange års erfaring med selve byggestyringen og kontakten med håndværkere. Kenneth Juhl har erfaring som bygningskonstruktør og kender derfor byggebranchen ind og ud.
Til det indledende møde afstemmer vi, hvor langt i processen du ønsker, vi skal gå. Du kan fx vælge selv at gå videre med byggetilladelsen, kontakte byggefirma m.m., når du har fået tegningen i hånden. Du kan også vælge at overlade alt det praktiske til os og blot glæde dig til det færdige result
at.

stue med ildsted.webp

Galleri /

bottom of page