top of page

OMBYGNING MED TRANSFORMATION AF TRADITIONELT PARCELHUS

Opdateret: 26. feb.Introduktion:

Dette skitseforslag repræsenterer en radikal transformation af en traditionel bolig, der tidligere led under en dårlig indretning. Formålet med dette projekt er at skabe en moderne bolig med en åben planløsning og en intelligent disposition, der ikke kun forbedrer funktionaliteten, men også fremhæver trappen som et unikt møbel i rummet.


Beskrivelse af åben Planløsning:

Den eksisterende boligens rumopdeling fjernes for at skabe en rummelig åben planløsning. Vægge mellem køkken, stue og spisestue nedbrydes for at skabe en flydende forbindelse mellem disse områder. Dette ikke kun forbedrer rummets rumfornemmelse, men muliggør også bedre interaktion og kommunikation mellem beboerne.


Fremhævelse af trappen som møbel:

Trappen transformeres fra blot at være et funktionelt element til at fungere som et æstetisk møbel i rummet. Trinnene designes med lette materialer og en elegant konstruktion, der giver trappen et luftigt og skulpturelt udseende. En kombination af glas og stål bruges til gelænderet for at opretholde en følelse af åbenhed og moderne æstetik.


Centralt Placeret Trappe:

Placeringen af trappen bliver central i boligen og fungerer som et naturligt samlingspunkt. Den positioneres strategisk i forhold til stue, køkken og spisestue for at skabe en visuel forbindelse mellem de forskellige niveauer. Dette gør trappen til et arkitektonisk element, der ikke kun forbinder rum, men også tilfører karakter og dybde til boligen.


Materialer og Farvepalet:

Moderne og lette materialer som glas, stål og træ anvendes for at skabe en harmonisk atmosfære. Farvepaletten holdes neutral med indslag af bløde toner, der forbedrer rummets lysstyrke og skaber en behagelig atmosfære. Den minimalistiske tilgang til indretning fremhæver trappen som et kunstnerisk element i sig selv.


Konklusion:

Dette arkitektoniske skitseforslag repræsenterer ikke kun en forbedring af boligens funktionalitet, men også en æstetisk transformation, der omfavner moderne designprincipper. Ved at skabe en åben planløsning og fremhæve trappen som et møbel opnås en harmonisk balance mellem funktionalitet og æstetik, hvilket resulterer i en bolig, der emmer af elegance og moderne livsstil.

69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page