top of page

PROFIL /

Arkitekt med passion for livsberigende boligdesign og bygnings- og bevaringskultur

Engageret og passioneret arkitekt med en dyb kærlighed for arkitekturfaget og en stærk overbevisning om, at boligen er et energifelt, der kan styrke menneskets mentale velvære og give livskraft til hverdagen. Dedikeret til at skabe unikke og inspirerende boligløsninger, der bringer glæde og harmoni i alle aspekter af livet.

Vor kulturarv spiller en afgørende rolle nu og i fremtiden. Det er derfor også meget essentielt, at  gamle historiske bygninger bevares og også kan indgå i nye former for funktioner til glæde for nuværende og kommende generationer.

Vores mål som arkitekt er at fortsætte med at skabe boliger, der ikke kun er funktionelle, men også beriger menneskers liv og skaber glæde i alle aspekter af deres dagligdag. Jeg søger aktivt muligheder, hvor min passion og ekspertise kan bidrage til en positiv indvirkning på menneskers liv gennem innovativt og livsberigende design, der bidrager til oplevelser, bidrager det hele  menneske.

 

 

Kenneth Juhl er meget visionær og inspirerende for såvel bygherrer som arbejdskollegaer og er meget afholdt af begge parter.

Bygmester:

Torben Golles - SIB Byggeri A/S

Fredericia
Tønder
Kollund
Lukusbolig Molevej_edited
Sønderhav_villa_renovering
Haderslev
Sommerhus
Resturering
bottom of page