top of page

FORVANDLING AF PARCELHUS TIL FUNKISVILLA MED UDSIGT TIL SKANSER

Opdateret: 26. feb.Den nye 1. sal er blevet designet med omtanke for at skabe en sømløs integration mellem den oprindelige arkitektur og den moderne tilføjelse. Denne blanding af fortidens charme og nutidens æstetik giver huset en unik karakter, der skiller sig ud i nabolaget.

På den nye 1. sal finder man et fuldt funktionelt rum, der indeholder både stue og køkken/alrum, soveværelse og badeværelse. Det åbne layout skaber en fornemmelse af rummelighed og luftighed, samtidig med at det tillader naturligt lys at strømme ind fra de store vinduer, der omgiver området.


Udsigten fra 1. sal er intet mindre end spektakulær. Det forhøjede niveau giver beboerne mulighed for at nyde panoramaudsigten over de velbevarede skanser, der omgiver Dybbøl Mølle. Disse fredede områder er fyldt med historie og tilføjer en ekstra dimension til husets beliggenhed.


Det nye køkken/alrum er designet med moderne bekvemmeligheder og elegante finish. Det giver et perfekt sted til familiehygge og underholdning, samtidig med at man kan nyde den smukke udsigt. Stuen er indrettet med behagelige møbler, der indbyder til afslapning og samvær.


Soveværelset på 1. sal er en privat oase, hvor man kan trække sig tilbage og slappe af. De store vinduer lader naturligt lys strømme ind, samtidig med at man kan nyde udsigten udenfor. Det tilhørende badeværelse er moderne og stilfuldt, med moderne armaturer og luksuriøse detaljer.

Udvidelsen af dette parcelhus fra 60'erne til et moderne funkishus med en ny 1. sal har virkelig transformeret hjemmet. Det er blevet et rummeligt og stilfuldt hjem, der passer til moderne livsstil og samtidig bevarer sin forbindelse til historien. Med den betagende udsigt til de fredede skanser omkring Dybbøl Mølle er dette hjem en perle, der vil begejstre både beboere

og gæster i mange år fremover.


Dette charmerende parcelhus fra 60'erne har gennemgået en imponerende transformation, der har tilføjet en ny 1. sal og forvandlet det til et moderne funkishus. Denne stilfulde udvidelse giver ikke kun mere plads til familien, men tilbyder også en enestående udsigt over de fredede skanser omkring Dybbøl Mølle.

95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page