LANDSTED

Opdateret: jan. 15




Form :

Denne villa er disponeret til større grund med udsigt til nærliggende skovbryn ved Gråsten.


Byggeherrens ønske er at afstemme arkitektur og materialer med omgivelserne. 

 

Murværk er udføres med petersen tegl i to forskellige nuancer for af skabe en "levende facade", som udfolder sig i variende dags og aften lys.


Layout :

Bygningen er indrettet på en sådan måde at den alle rum opnår den allerbedste komfort gennem naturligt lys og varme /kuldeforhold fra årstiderne og solen.


Layout er afstemt med bygherre ønske om at adskille forældre og børneværelser ved placering i hver sin ende af bygningen.


​Komfort :

Livsstil i boligen er kendetegnet ved store åbne lys rum med ekstra lysindfald.  Særligt træk er, at bygningen er transparent i to retninger med udsigt mod skov med vest og udsigt over marker mod øst.


Fra køkken/alrum er der adgang til vinkælder i kælderetage.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle